Zijn er plekken op Schiphol waar je kunt vergaderen?

Zijn er plekken op Schiphol waar je kunt vergaderen?

Schiphol is niet alleen de drukste luchthaven van Nederland, maar ook een belangrijk zakencentrum. Met de vele bedrijven en organisaties die op en rond de luchthaven gevestigd zijn, is er altijd behoefte aan vergader- en werkruimte. Maar zijn er eigenlijk plekken op Schiphol waar je kunt vergaderen? Het antwoord is ja! Schiphol biedt verschillende mogelijkheden om te vergaderen en te werken, of je nu in de terminal bent, in een hotel verblijft, of op zoek bent naar een meer exclusieve vergaderruimte.

Vergaderen in de terminal

Als je op Schiphol bent en snel een vergaderruimte nodig hebt, kun je terecht bij de zogenaamde 'Schiphol Meeting Points'. Deze Meeting Points zijn verspreid over de luchthaven en bieden verschillende faciliteiten, waaronder vergaderkamers. Hier kun je rustig en comfortabel vergaderen, met gebruik van alle benodigde audiovisuele apparatuur. De Meeting Points zijn ideaal voor kleine vergaderingen of besprekingen, en je kunt ze betreden zonder een paspoort of instapkaart nodig te hebben.

Vergaderen in een hotel op Schiphol

Veel mensen die op Schiphol moeten zijn, kiezen ervoor om in een hotel op de luchthaven te overnachten. Deze hotels hebben vaak ook vergaderruimtes beschikbaar voor gasten, maar ook voor externe bezoekers. Je kunt hier terecht voor zowel kleine als grote vergaderingen, en de hotels bieden vaak verschillende arrangementen aan. Of je nu alleen een vergaderruimte nodig hebt, of ook wilt genieten van catering en andere faciliteiten, er is altijd wel een optie die bij jouw wensen past. Loopt een vergadering uit? Overnachten op Schiphol is ook een optie!

Exclusieve vergaderruimtes

Naast de algemene vergaderruimtes in de terminal en in de hotels, zijn er ook meer exclusieve mogelijkheden op Schiphol. Verschillende bedrijven bieden bijvoorbeeld VIP lounges of boardrooms aan waar je kunt vergaderen in een luxe omgeving. Deze ruimtes zijn vaak voorzien van alle moderne technologie en bieden privacy en comfort. Het is wel belangrijk om vooraf te reserveren en rekening te houden met eventuele toegangsrestricties.

Werkruimte huren op Schiphol

Naast vergaderruimtes, biedt Schiphol ook mogelijkheden om werkruimtes te huren. Met de opkomst van flexwerken en het nieuwe werken, is er steeds meer behoefte aan tijdelijke werkplekken op drukke locaties zoals Schiphol. Verschillende bedrijven en organisaties bieden daarom flexibele werkplekken aan, waar je een dag of zelfs een paar uur kunt werken. Deze werkplekken zijn vaak voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals goede wifi en comfortabele stoelen.

Conclusie

Of je nu op Schiphol bent voor een korte overstap, een zakenreis of een conferentie, er zijn genoeg plekken waar je kunt vergaderen en werken. Van de Meeting Points in de terminal tot de vergaderkamers in de hotels en de exclusieve VIP lounges, er is voor ieder wat wils. Ook als je alleen een werkplek nodig hebt voor een paar uur, kun je terecht op Schiphol. Dus de volgende keer dat je op de luchthaven bent en tijd nodig hebt om te vergaderen of te werken, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn genoeg plekken op Schiphol waar je terecht kunt!