Opmerkelijk tekort aan flexibele werkplekken

Opmerkelijk tekort aan flexibele werkplekken

Bijna elke onderneming begint klein, vaak vanuit een geïmproviseerd kantoor aan huis. Hoewel dit natuurlijk veel flexibiliteit biedt, vooral als je een gezin hebt, is het niet altijd ideaal voor een productieve werkdag. Veel ondernemers maken daarom de overstap naar een flexibele werkplek, ook benoemd als flexwerkplek. Deze ruimte wordt veelal verhuurd op basis van een abonnement of lidmaatschap. Deze ruimtes worden steeds populairder en dit zorgt voor een opmerkelijk tekort. De groei van freelancers en start-ups zorgt ervoor dat deze ruimtes veel in gebruik zijn. Je moet steeds verder van tevoren een ruimte reserveren en dit resulteert in een matige flexibiliteit.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Een bedrijfsverzamelgebouw biedt verschillende voordelen. Het zit eigenlijk al in de naam: een verzamelgebouw voor verschillende bedrijven. Voor iedereen die graag in contact staat met andere ondernemers is dit de perfecte plek. Ieder beschikt over zijn eigen kantoorruimte, maar ook over enkele gedeelde faciliteiten. Je komt elkaar al snel tegen in de wandelgangen of bij het koffiezetapparaat. In een bedrijfsverzamelgebouw maak je gemakkelijk een praatje met een ander.

De voordelen van een deelkantoor

Als jij een bedrijfsruimte in Zevenaar wilt huren kun je de optie van een deelkantoor overwegen. Dit biedt zowel flexibiliteit als stabiliteit. Je profiteert van een groot aantal faciliteiten terwijl je tegelijkertijd op de kosten bespaart. De kantoorruimte zul je delen met een andere ondernemer met dezelfde behoeften. Het kantoor wordt ingericht met een bureau, kast en stoel. En als aanvullend voordeel zal de wekelijkse schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen zijn. Ben jij op zoek naar een flexibele ruimte? Dan is dit de ideale optie voor jou.

Een unieke locatie

Het bedrijfsverzamelgebouw van ocdepelikaan.nl bevindt zich op een fantastische locatie. Het is op loopafstand van het station in Zevenaar, waardoor het eenvoudig bereikbaar is met de trein. Bovendien beschikt het gebouw over een eigen parkeerterrein, waardoor zowel jij als je klanten gemakkelijk direct voor de deur kunnen parkeren. Als het tijd is om naar huis te gaan, ben je binnen enkele minuten op de snelweg A12. Bereikbaarheid is een van de belangrijkste zaken om rekening te houden als je zoekt naar een locatie, een unieke locatie zoals deze is dus een geweldige kans.